Simona Halep a câștigat la Cluj, deși a avut probleme de sănătate: Am luptat pentru că sunt acasă - FOTO


Simona Halep s-a calificat în sferturle de finală la turneul de tenis de la Cluj, dar avut dureri lombare, fiind la un pas să abandoneze. 

Consider că am făcut un joc bun în primul set până s-a întâmplat mișcarea aceea ciudată și m-am blocat la spate. După aceea, am vrut doar să lovesc mingea, să termin punctele repede. Și m-a ajutat și ea. A greșit câteva mingi și s-a legat cumva ca să câștig meciul. 

Dacă mă durea și mai tare și chiar nu mai putea să mă mișc, m-aș fi oprit. Durerile acestea le-am mai avut. Sunt blocaje la coloana lombară și pur și simplu îți taie respirația și nu prea poți să faci anumite mișcări. Am făcut tot ce am putut, atât cât mi-a permis durerea și am reușit să câștig. Dar da, m-am gândit la un moment dat să mă opresc ca să nu agravez. Am făcut tratament, dar mai am acum o repriză de tratament. Sper până mâine să fiu bine. Poate nu total, că este prea din scurt, dar sper să fiu aptă să joc. 

Mi-am promis de foarte mult timp să nu mai cedez, să nu mai renunț și asta încerc să fac de fiecare dată când intru pe teren. Cum am mai spus, nu mă interesează rezultatul absolut deloc, vreau doar să am câteva meciuri. Iar eu am luptat astăzi pentru că sunt acasă și îmi place să joc aici”, a spus Simona Halep.

Simona Halep o va întâlni în sferturile de finală pe Jaquelin Cristian. 

Emma Răducanu s-a calificat și ea în sferturi.

Emma Răducanu: A fost un meci foarte greu. Ana e o adversară foarte bună. Aleargă foarte bine pe teren și a fost dificil să balansez asta. A fost un meci greu pentru mine, pentru că Ana și-a arătat experiența. Dar a fost un meci pe care l-am jucat cu plăcere.

Anett Kontaveit, favorita numărul 2 a turneului, a încheiat și ea ziua cu o victorie, iar mâine va juca cu Anhelina Kalinina. Irina Bara a pierdut meciul jucat astăzi la simplu, dar a câștigat la dublu, unde a făcut echipă cu Ekaterine Gorgodze.

Vineri, 29 octombrie, Transylvania Open va începe cu meciul de dublu dintre Monica Niculescu/Elena-Gabriela Ruse și Irina-Camelia Begu/Andreea Mitu. Programul complet al zilei, atașat.

Comentarii Facebook