”Siguranță și încredere”! Un polițist a furat o borsetă plină cu bani de la un bărbat implicat într-un accident rutier


Un polițist este acuzat că a furat o borsetă care conținea peste 10.000 de lei de la locul unui accident rutier.

Totul a avut loc pe 3 octombrie, pe o stradă din Drobeta-Turnu Severin, când un tânăr a sunat la numărul de urgențe pentru că fusese implicat într-un accident de circulație. 

Astfel, la fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție pentru a face cercetările necesare. După câteva ore tânărul a realizat că borseta, în care avea actele, dar şi 9.000 de lei, 100 de dolari şi 100 de euro, a dispărut, acesta bănuind că i-a fost furată din maşina lăsată staţionată şi neasigurată, informează Antena3.ro.

În urma cercetărilor, poliţiştii l-au găsit pe suspectul de furt, fiind vorba de un un coleg de breaslă, tot poliţist.

„Ulterior, în urma cercetărilor, poliţiştii au identificat persoana bănuită de sustragerea bunurilor, în persoana unui bărbat, de 53 de ani, din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi. Din verificări a reieşit că bărbatul bănuit de comiterea faptei este agent de poliţie în cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Bărbatul a găsit borseta pe șosea și a decis să o bage în mașină, plecând cu ea de la locul accidentului.

„Poliţistul fusese solicitat să se deplaseze pe centura ocolitoare a municipiului unde apelantul a sesizat faptul că a fost implicat într-un accident rutier, posibil soldat cu victime. La faţa locului, agentul de poliţie ar fi ridicat de pe partea carosabilă o borsetă pe care o introdusese în autospeciala de poliţie, iar, ulterior, după preluarea evenimentului de către Serviciul Rutier, structură competentă cu efectuarea cercetării la faţa locului, poliţistul în cauză a părăsit locul evenimentului, fără a preda bunul colegilor care au continuat activităţile procedurale”, precizează IPJ Mehedinţi.

Comentarii Facebook