Și polițiștii își iau țepe la cazare pe litoral. Au închiriat o vilă care nu există


Mare atenție la rezervările online, mai mulți turiști care au plătit avansul pentru o vilă, s-au trezit că nu au unde să se cazeze. La adresa respectivă se afla doar un teren gol. Printre cei care şi-au luat ţeapă s-a aflat şi un poliţist.

Mai mulți turiști care au plătit pentru o vilă avansul de 1.500 de lei, din totalul de 6.500, au avut parte de o surpriză nedorită. Locul de cazare din staţiunea Costineşti, expus în detaliu şi cu imagini pe net, nu exista şi în realitate. 

După ce au achitat avansul şi au făcut şi un precontract care părea cât se poate de legal, anunţul a dispărut de pe net. Oamenii au început să bănuiască că ceva nu este în regulă şi au rugat un prieten din Constanţa să meargă la fața locului pentru a verifica dacă totul este în regulă. Însă ajuns la adresa indicată, a descoperit doar un teren viran. 

Așa zisul proprietar - Daniel Bucică din Constanța - și-a recunoscut fapta la telefon, dar a precizat că escrocheria este gândită atât de bine încât nu o să-l prindă nimeni. Culmea e că unul dintre păgubiți, cel care a discutat cu țeparul, este polițist, notează replicaonline.ro.

Păgubiţii au renunţat să mai depună plângere, drept pentru care ţeparul a rămas nestingherit cu acţiunile sale care, cu siguranţă, vor face şi alte victime. 

Comentarii Facebook