Sebastian Ghiţă nu mai candidează la europarlamentare. Spune că este hărțuit de DNA și Kovesi


Fostul deputat Sebastian Ghiţă, care fuge de justiție, nu va mai candida la europarlamentare și îi acuză pe procurorii DNA că îi hărțuiesc familia și apropiații.

Am decis să mă retrag de pe lista PRU şi să nu candidez la alegerile euro-parlamentare. Din păcate... nimic nu s-a schimbat în România. Membri ai familiei şi zeci de alţi oameni au fost iarăsi chemaţi la DNA de către acoliţii lui Kovesi. Cercetează fapte din 2010 !!! Pe care le-au mai cercetat de 10 ori până acum. Şi unde au dispus expertize care au arătat că prejudiciul este ZERO", scrie Ghiţă pe Facebook.

Procurorii ”continuă să întrebe orice om dacă ştie ceva rău despre Sebastian Ghiţă şi continuă să promită celor care vor să colaboreze protecţie asigurată de DNA”, a mai spus el, adăugând că sunt trimise sute de adrese unor persoane fizice şi juridice pentru intimidare.

Amestecul DNA în politică este nepermis! Voi sesiza procurorii de la SIIJ în legătură cu aceste fapte şi voi căuta metode să lupt împotriva acestor practici ilegale”, conchide el.

Comentarii Facebook