Duminica 28 Aprilie

Se cere promovarea jandarmului care a bătut bombardierii cu mâinile goale pe plajă la Costinești - VIDEO


Jandarmul care a bătut de unul singur mai mulți bombardieri pe plajă în Costinești este preferatul publicului din România, care a sărit în apărarea lui.

A rezolvat de unul singur mai mulți bombardieri. Păcat că acum va da cu subsemnatul până se va sătura”, a comentat un internaut. Majoritatea au aplaudat intervenția acestuia jandarm, care nu a stat pe gânduri și i-a pus cu botul pe labe pe bombardierii care au făcut scandal pe plajă la Costinești

Câțiva smardoi s-au simțit prinși în aglomerația de pe faleza din Costinești și au început să își care reciproc pumni și picioare. În apropiere erau două patrule de poliție a căror prezență a fost solicitată de larma turiștilor.

Doar că, în stilul specific românesc, cei care se luaseră la bătaie au uitat brusc de conflictul dintre ei și și-au îndreptat atenția asupra polițiștilor și jandarmilor.

De la lovituri corp la corp și până la înjurături cu trimiteri către origini sau morți, pe cei implicați în conflict, aflați într-o stare avansată de ebrietate îi veți vedea mâine la televizor spunând că sunt victime”, au scris cei de la Sindicatul Europol.

Majoritatea comentariilor sunt de susținere a jandarmului înalt care a bătut de unul singur, cu mâinile goale, trei agresori.

Comentarii Facebook