Jandarmul care i-a calmat pe bătăușii din Costinești a stat zece ani în Legiunea Străină. Cine sunt cocalarii care au făcut scandal


Jandarmul din Costinești, ex-Legiunea Străină. Acesta este un fost luptător din trupele de elită franceze ale Legiunii Străine.

Înainte să se înroleze, acesta a fost rugbist la un club din Mangalia, potrivit Gândul.

Doi dintre turiștii implicați în scandal sunt cunoscuți ca infractori periculoși, atât în țară, cât și în străinătate, conform aceleiași surse.

Surse din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) au dezvăluit, pentru Gândul, că jandarmul care se luptă cu agresorii furioși a fost înrolat în Legiunea Străină franceză. Sursele citate au afirmat că bărbatul este originar chiar din Costinești și este fost rugbist la un club din Mangalia.

Jandarmul a revenit acasă după zece ani și a intrat în Jandarmeria Română.

Alte surse au precizat că grupul persoanelor violente ( format din cinci bărbați) provine din satul Colonia Reconstrucția, comuna Feldioara, județul Brașov.

Doi dintre ei ar fi cunoscuți de polițiștii brașoveni drept persoane violente, condamnate atât în țară, cât și în străinătate. Este vorba despre Adrian Florentin Felecan, care are la activ o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare pentru loviri sau alte violențe, și Raul Nicușor Grigoraș, cunoscut cu antecedente penale pe teritoriul Germaniei, unde a fost anchetat pentru „avarierea sau distrugerea proprietății, export sau import ilicit de arme, părți componente și explozivi”.

Anchetatorii i-au audiat pe agresori mai multe ore și au emis apoi ordonanțe de reținere pentru Raul Nicușor Grigoraș, Liviu Sebastian Grigoraș, Andrei Fichiduță și Mihai Cătălin Ujică.

Se cere promovarea jandarmului care a bătut bombardierii cu mâinile goale pe plajă la Costinești - VIDEO

Comentarii Facebook