Schimbări la Registrul Auto Român, din 15 noiembrie! Cum vor putea fi obținute unele documente


Registrul Auto Român a anunțat o schimbare importantă pentru șoferii din România, care va intra în vigoare de la 15 noiembrie.

Astfel, RAR a anunțat că de la data menționată mai sus, toți șoferii care doresc să își redobândească documentele reținute în urma controlului tehnic în trafic, vor avea nevoie de o programare. 

,,Vă informăm că începând cu data de 15 noiembrie 2023, verificările necesare pentru redobândirea Certificatului de Înmatriculare reținut la controlul tehnic în trafic, eliberarea duplicatul și înlocuirea Cărții de identitate, vor necesita programare prealabilă.” anunță Registrul Auto Român.

Șoferii se vor putea prezenta la reprezentanțele RAR pentru a obține documentele, doar în urma unei programări fcăcută pe site-ul  www.rarom.ro la secțiunea Programări sau la numărul de call-center 021/9672.

Măsura mai sus menționată este menită să reducă timpii de așteptare de la intrarea în curtea reprezentanțelor RAR până la preluarea vehiculelor de inginerii de pe linie.

RAR menționează că va suplimenta numărul de locuri disponibile în vederea programărilor, astfel încât intervalul de așteptare să fie cât mai scurt.



Comentarii Facebook