Șantier de autostradă din România inaugurat cu artificii în prezența lui Orban. MT: Nu am știut ce va fi


La începerea lucrărilor pe autostrada de centură a Bucureștiului au fost pregătite artificii multicolore, care au explodat la inaugurarea lucrărilor. La eveniment au participat premierul Ludovic Orban și ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

În vederea informării corecte a opiniei publice facem următoarele precizări: Reprezentanții Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor nu au avut cunoștință despre momentul pirotehnic organizat de către antreprenorul ALSIM ALARKO SANAYI TESISLERI VE TICARET A.S. și nu și-au dat acordul asupra acestui moment. Acest detaliu nu a fost prezentat de către antreprenor înainte de desfășurarea evenimentului și a aparținut în totalitate organizatorului”, se arată într-un comunicat al ministerului.

Bucureștiul este singura capitală din Uniunea Europeană care nu are o șosea de mare viteză care s-o înconjoare, dar a avut artificii la inaugurarea șantierului.

Investiția ce va fi făcută se ridică la 750,85 milioane de lei (fără TVA).

România este printre țările cu cele mai puține autostrăzi din Europa, fiind întrecută numai de Bulgaria, Luxemburg, Lituania sau Cipru.

Comentarii Facebook