Rusoaică interceptată când îi spune soțului că i-ar plăcea să mutileze copiii ucrainenilor: „Le-aș injecta droguri”


O convorbire halucinantă dintre Iulia Kopytova, 30 de ani, și soțul ei Vladimir Kopytov, 31 de ani, a fost făcută publică de către serviciile secrete ucrainene. Rusoaica, care și-a îndemnat soțul militar să abuzeze și să tortureze copiii ucraineni, a fost demascată în urma interceptării unui apel telefonic.

Femeia lucrează la Spitalul pentru Copii din regiunea Smolensk și se spune că este mama unui fiu. Referindu-se la copiii ucraineni, ea i-a spus soțului ei: ''Le-aș injecta droguri și dacă ar funcționa, mi-ar plăcea să îi privesc în ochi și să le spun: ''Muriți, suferiți!''. ''Le-aș tăia părți ale urechii în fiecare zi, degetul, astfel încât să-i doară atât de rău'', conform Daily Mail.

Soțul ei nu a părut să fie de aceeași părere, spunându-i: ''Sunt copii, Yulia...''. Dar ea a răspuns: ''Pur și simplu îi urăsc pe acești ucraineni, îi urăsc''. Apelul făcut la începutul acestei luni a fost interceptat când Kopytov a sunat acasă, în timp ce era cu colegii săi militari undeva în apropiere de Harkov. Bărbatul oferă puține detalii despre sine pe rețelele de socializare, spunând totuși că este ''un psihopat adevărat, dar nu unul imoral'' și identificându-se cu statutul de ''profund căsătorit''.

Jurnaliştii ucraineni de la Radio Europa Liberă au spus că soţia a refuzat să vorbească cu ei. Soțul a obiectat că vocile lor fuseseră modificate. Mama lui a fost întrebată despre amenințările norei ei. Ea a spus: ''Ce am eu de-a face cu toate astea? Pentru ce mă speli pe creier? Fiul meu a spus ceva acolo? Dacă a spus ceva, atunci mergi și vorbește cu ea'', scrie observatornews.ro.

Foto: observatornews.ro


Comentarii Facebook