Rușii ajung la disperare absolută?! Un businessman promite 1 mil. de dolari pentru capul lui Putin:,,Căutat. Mort sau viu. Vladimir Putin”


Un om de afaceri rus a recurs la o faptă bizară. Alex Konanykhin promite 1.000.000 de dolari celui sau celor care ,,îl arestează pe Vladimir Putin”. Acesta spune, pe Linkedin, că postarea sa a fost blocată de Facebook din cauza fotografiei care însoțea textul și care menționa că Putin trebuie prins ,,viu sau mort”, informează Jerusalem Post.

,,Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofițerilor care, respectându-și datoria constituțională, îl arestează pe criminalul de război Putin în conformitate cu legile ruse și internaționale”, a scris Konanykhin pe LinkedIn.

foto.png

,,Putin nu este președintele rus, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unei operațiuni speciale de aruncare în aer a blocurilor din Rusia, apoi a încălcat Constituția prin eliminarea alegerilor libere și uciderea oponenților săi. În calitate de etnic rus și cetățean rus, este datoria mea morală să facilitez denazificarea Rusiei. Voi continua să ofer asistență Ucrainei în eforturile sale eroice de a rezista asaltului Ordei lui Putin”, a adăugat omul de afaceri. Orda este cuvântul rusesc pentru ,,hoardă”, o bandă de prădători și jefuitori.

Postarea a fost însoțită de o imagine cu o fotografie a lui Putin și cuvintele ,,Căutat. Mort sau viu. Vladimir Putin, pentru crimă în masă”.

Alex Konanykhin (n. în rusă: Александр Конаныхин) este un antreprenor și fost bancher. Și-a început cariera prin înființarea unei bănci private în Rusia, spre sfârșitul regimului comunist. Konanykhin a părăsit Rusia în 1992, iar șapte ani mai târziu a primit azil politic în Statele Unite. Acesta și-a construit cariera în afaceri în mare parte în Statele Unite, fiind cetățean al Italiei, Rusiei și Argentinei. 

Comentarii Facebook