Rusia vrea să ajungă până în Transnistria, planul dezvăluit de propagandistul lui Putin


Rusia vrea să ajungă până în Transnistria, a declarat Vladimir Soloviov, principalul propagandist al Kremlinului, în cadrul unei emisiuni al unui jurnalist italian foarte cunoscut de la postul public Rai 1.

Obiectivul Rusiei în Ucraina este să ajungă până în Transnistria, spune cea mai fidelă voce a propagandei ruse, Vladimir Soloviov de la Rossia-1. Într-o intervenție duplex în emisiunea unui cunoscut jurnalist italian, Bruno Vespa, de la postul public Rai 1, el a recunoscut că acesta este motivul pentru care armata lui Putin atacă tot mai des Odessa. Răspunsul său l-a indignat pe prezentatorul italian, care l-a pus imediat la punct pe propagandistul Kremlinului, scrie Digi24.

Dialogul între Bruno Vespa și Vladimir Soloviov

- Bruno Vespa: Dacă obiectivul vostru este doar Donbas, atunci de ce nu atacați doar acolo? Voi atacați și Harkov, atacați și în sud pentru a ajunge la Odessa. Unde vreți să ajungeți? Care este obiectivul vostru?

- Vladimir Soloviov: Ca să fiu precis, până la Transnistria. Dar să revenim la ..

- Bruno Vespa (merge și arată la o hartă): Nu, nu, nu, așteaptă, asta mi se pare interesant, scuză-mă, Vladimir. Vreți să ajungeți aici, să luați și această parte din Ucraina?

- Vladimir Soloviov: Da, în Transnistria

- Bruno Vespa: În Transnistria?! Doamne, dar Donbasul nu are nimic de-a face cu asta! Donbasul este doar o scuză. Vreți jumătate de Ucraina și să luați Marea Neagră de la Ucraina. Credeţi că Ucraina va permite așa ceva? Credeţi că noi, italienii, europenii, membrii NATO, putem permite o asemenea situaţie? Este imposibil!


Comentarii Facebook