Românii din Milano i-au pregătit un colet lui Dragnea și l-au expediat la Rahova


Circa 20 de români s-au reunit, luni seară, în fața Consulatului României din Milano, și au sărbătorit ”arestarea lui Liviu Dragnea”.

Românii i-au pregătit fostului lider social-democrat și un pachet, pe care l-au expediat la Penitenciarul Rahova, prin curier.

Când am aflat de sentinţă, eram fiecare la muncă. Ne-am organizat să venim la Consulat, direct de la serviciu, pentru a sărbători. Am obţinut autorizaţie de la Poliţia Municipală şi am improvizat o mică petrecere. Ca surpriză, grupul a pregătit și un colet expres cu obiecte indispensabile in perioada detenției: hashtagsăpun și «nimic»”, au dezvăluit organizatorii protestului citați de HotNews.

Se știe, #Nimic si #Unciuciu, bine, ni se părea cam gol, nu voiam să părem chitre, i-am mai pus și un #Olaie”, menționează membrii comunității Rezist Milano, pe Facebook.

Au trecut 2 ani și 3 luni de protestele împotriva faimoasei Ordonanțe de Urgență cunoscută ca și OUG 13. În acești ani, politica Guvernului României nu a mai avut alt obiectiv decât "spălarea" condamnării la 2 ani cu suspendare a președintelui PSD, Liviu Dragnea”, au mai spus aceștia.

Comentarii Facebook