Sambata 28 Ianuarie

Român judecat în Italia pentru proxenetism. Bărbatul își fotografia soția în ipostaze indecente pentru a atrage clienți


Teama de a rămâne singură într-o țară străină a făcut-o pe o româncă să închidă ochii la ani în care a fost exploatată sexual, chiar de cel care îi era partener de viață. Bărbatul în vârstă de 37 de ani este judecat acum în Italia pentru proxenetism.

Individul își fotografia soția în ipostaze indecente, după care încărca fotografiile pe site-urile pentru adulți pentru a atrage cât mai mulți bărbați interesați. Odată găsiți clienți, aceștia erau chemați la domiciliu, o pensiune din zona Termini, din Roma, unde într-o cameră femeia presta servicii sexuale pentru sume de bani, care ajungeau doar în buzunarul românului, scrie Il Messagero.

Obligată să se prostitueze chiar de soțul său

Femeia locuia alături de soțul și de soacra sa și nu știa pe nimeni altcineva în Roma. Din acest motiv, a acceptat tacit să se prostitueze. Și soacra a fost cercetată de oamenii legii, sub suspiciunea că ar profita de pe urma nurorii sale, însă a scăpat de acuzații.

Polițiștii au descoperit activitatea ilegală, în timpul unui control, sub pretextul că sunt verificate dacă sunt respectate regulile anti-Covid. La secție, au existat mai multe plângeri care sugerau că acolo se practică prostituția. La fața locului, oamenii legii au descoperit mai multe telefoane mobile, geluri lubrifiante și prezervative. În sertarul noptierei, bărbatul își lăsase portofelul în care se aflau bancnote de 50 și 20 de euro: 230 de euro în total.

Audiată de polițiști, femeia avea să le spună că se teme de eventuale represalii din partea bărbatului, care are mai multe antecedente penale, printre care extorcarea și înrobirea unei alte femei.

Comentarii Facebook