Joi 18 August

„Regina dispărută a criptomonedelor”, singura femeie pe lista celor mai căutate 10 persoane de FBI


După o escrocherie de proporții, o bulgăroaică a ajuns pe lista celor mai căutate 10 persoane de Biroul Federal de Investigații, SUA. Ruja Ignatova, cunoscută și sub numele de „regina dispărută a criptomonedelor" este căutată pentru o presupusă escrocherie de proporții cu criptomonede. 

Bulgăroaica are în jur de 40 de ani și este căutată pentru presupusul rol pe care l-a avut în gestionarea unei escrocherii cu criptomonede, cunoscută sub numele de OneCoin. Anchetatorii federali o acuză pe fugară că s-a folosit de această schemă pentru a înșela victimele cu peste 4 miliarde de dolari, potrivit BBC News.

Ruja Ignatova este dispărută din 2017, când oficialii americani au semnat un mandat de arestare, iar anchetatorii au început să o caute. Printr-un anunț publicat joi, FBI oferă o recompensă de 100.000 de dolari pentru orice informație care va duce la arestarea bulgăroaicei, scrie sursa citată. 

Încă din 2019, pe numele ei sunt opt capete de acuzare. Ruja Ignatova este singura femeie de pe lista celor mai căutate 10 persoane de către FBI. Ea a fost văzută ultima dată în timpul unui zbor din Bulgaria către Grecia, în 2017. 

Comentarii Facebook