Joi 18 August

Femeie, bătută de soacră și cumnată. Voia să-și părăsească soțul care a înșelat-o


O tânără din Satu Mare voia să-și părăsească bărbatul plecat în Germania, dar în schimb a fost bătută de soacră și cumnată. Femeia a primit vizita soacrei și a cumnatei, neștiind că urma să fie luată la bătaie şi păruită de cele două femei, chiar în propria casă. 

Totul a început după ce tânăra din satul Pișcolt a aflat că soțul ei ar fi înșelat-o în Germania. Își pregătea bagajele să plece, când a fost vizitată intempestiv de soacră, o femeie de 54 de ani, și fiica acesteia în vârstă de 32 de ani. La un moment dat, însă, soacra și cumnata ar fi început să o lovească, motiv pentru care tânăra de 34 de ani a sunat la poliție, scrie Presasm.ro

Așa se face că joi seară, la ora 22:30, agenții au fost sesizați chiar victimă despre faptul că a fost agresată fizic în propria locuință, prin multiple lovituri cu pumnii în zona capului și corpului, de către două femei, mamă și fiică, în vârstă de 54 de ani și 32 de ani, ambele din Pișcolt. Potrivit publicației locale, nora a fost preluată de către un echipaj medical de prim-ajutor al celor de la Serviciul Județean de Ambulanță Satu Mare, fiind transportată la Spitalul Carei pentru investigații medicale suplimentare. Cele două agresoare sunt cercetate acum, fiind acuzate de „lovire sau alte violențe", notează sursa citată. 

Comentarii Facebook