Sambata 3 Decembrie

Rămășițele unui bărbat care a fost dat dispărut în urmă cu o lună, găsite într-o râpă, lângă o bicicletă


Rămășițele unui bărbat care a fost dat dispărut la începutul lunii august au fost găsite într-o șoavă, lângă o bicicletă.

Osemintele unui bărbat dat dispărut în urmă cu mai bine de o lună au fost găsite într-o râpă pe raza comunei Sângeru, au informat vineri, 9 septembrie, polițiștii din Județul Prahova. Conform sursei citate, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Sângeru au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o şoavă din comună există un craniu uman aflat lângă o bicicletă.

În baza sesizării s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului, identificând mai multe oseminte, dar şi obiecte vestimentare. În urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate, a reieşit faptul că osemintele aparţin unui bărbat, în vârstă de 53 de ani, din comuna Lapoş, a cărei dispariţie a fost sesizată la data de 7 august 2022”, arată Poliţia.

Din cercetările efectuate nu au fost constatate suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei infracţiuni contra vieţii. Anchetatorii suspectează că bărbatul și-a pierdut cunoștința în timp ce mergea cu bicicleta, a căzut de pe aceasta și și-a pierdut viața. 

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.


Comentarii Facebook