Rămasă văduvă la 15 zile după nuntă, o femeie a trăit 36 de ani deghizată în bărbat, ca să-și protejeze fiica


O poveste de viață cutremurătoare a ieșit la iveală în India, unde o femeie a trăit timp de aproape 36 de ani deghizată în bărbat, ascunzându-şi identitatea reală, de teama abuzurilor sexuale cărora ea sau fiica sa ar fi putut să le cadă victime. Femeia rămăsese văduvă la doar 15 zile după nuntă.

O femeie din India, acum în vârstă de 57 de ani, a reuşit să păstreze cu sfinţenie un mare secret timp de mai bine de jumătate din viaţă. Pentru aproape 36 de ani, şi-a ascuns adevărata identitate, prefăcându-se că e bărbat. Totul pentru a-şi proteja fiica de posibilii agresori care ar fi văzut-o, altfel, drept o „ţintă uşoară", spune S. Petchiammal, potrivit Mirror.

Indianca povesteşte că a rămas văduvă la doar 15 zile după nuntă, pe când avea doar 20 de ani. Tânără şi lipsită de apărare, a conceput planul de a trăi deghizată în bărbat atunci când a descoperit că avea să devină mamă. În primă fază, se temea pentru propria siguranţă şi spera să nu fie agresată sexual de locuitorii oraşului său natal. Aşa că şi-a tăiat părul, şi-a schimbat pe cât posibil înfăţişarea şi s-a mutat într-o localitate unde nimeni nu o cunoştea. Iar acolo a luat viaţa de la zero, cunoscută sub numele de Muthu, scrie observatornews.ro.

Mi-am pierdut soţul, pe Siva, la doar 15 zile după căsătorie. Aveam 20 de ani, iar în acelaşi an s-a născut Shanmugasundari", a povestit ea pentru The New Indian Express. 

Am decis să nu mă mai căsătoresc şi să-mi cresc singură fiica, deşi eram conştientă că va fi dificil. Am lucrat pe şantier, în hoteluri, la ceainării. (...) Doar rudele apropiate ştiu că sunt femeie", a adăugat indianca. Chiar şi documentele - cartea de identitate cu care a participat la votul electoral - atesta faptul că e de sex masculin. Are de gând să păstreze identitatea de Muthu până în ziua morţii, însă faptul că autorităţile i-au descoperit secretul o împiedică să ceară ajutor financiar din partea Guvernului Indiei, notează sursa citată.

colaj.jpeg

Comentarii Facebook