Putin e mort și a fost înlocuit, spune fosta soție a dictatorului de la Moscova


O știre de acum câțiva ani revine în actualitate în plin război dintre Rusia și Ucraina. 

Ludmila Aleksandrova care a fost părăsită de Vladimir Putin în 2015, a spus după divorț că fostul ei soţ ar fi fost asasinat şi înlocuit cu o sosie.

Vladimir Putin a fost asasinat”, a spus femeia. Fosta soție a relatat că Vladimir Putin ar fi purtat o discuţie cu fiicele sale, iar apoi a plecat în miez de noapte din locuinţă şi nu s-a mai întors. Ludmila Aleksandrova spune că apoi a fost amenințată să păstreze tăcerea.

Realul Vladimir Putin a fost înlocuit de liderii de la Kremlin cu o sosie. Pentru că o perioadă lungă de timp liderul de la Moscova a dispărut din viața publică zvonurile s-au accentuat. Liderii din jurul lui Putin au spus că acesta se simte rău.

O altă speculaţie care a făcut rumoare la momentul divorţului a fost aceea potrivit căreia divorţul s-a fi produs tocmai din cauza faptului că Aleksandrova nu ar fi acceptat să-şi continue viaţa alături de o sosie. Cei doi au divorțat în 2013, după 30 de ani de relație, potrivit BBC.

Speculațiile au fost alimentate și de faptul că fața lui s-a modificat vizibil. Acesta arată la 69 de ani mai tânăr decât la începutul primului mandat de președinte. Aici explicațiile ar putea fi simple, operațiile estetice și injecțiile cu botox sau acid hialuronic.


27A2A5E700000578-0-image-a-32_1429195819030.jpg

vladimir-putin-440.jpg


Comentarii Facebook