PSD: Zilnic se amână construcţia a 40 de noi creşe sau grădiniţe din cauza contestării bugetului


PSD se plânge că e amână zilnic proiectul de construcție a 40 de noi creşe sau grădiniţe, deoarece Klauss Iohannis a contestat bugetul ţării la CCR.

ÎN FIECARE ZI SE AMÂNĂ CONSTRUCŢIA A CÂTE 40 DE NOI CREŞE SAU GRĂDINIŢE! De ce? Atât ne costă toana lui Iohannis de a bloca bugetul de stat. Guvernul a alocat pentru 2019 circa 5 miliarde euro pentru investiţii noi.

Acestea însă nu pot fi demarate pentru că Iohannis pune beţe-n roate guvernării PSD. Este primul preşedinte al României care contestă bugetul propriei ţări la Curtea Constituţională.

Asta înseamnă că în fiecare zi lucrătoare din 2019 care trece fără buget adoptat, valoarea medie a investiţiilor întârziate în România este de 20 milioane euro! Dar pe Iohannis nu îl interesează investiţiile şi economia, ci doar campania sa electorală!”, au scris social-democraţii, miercuri, pe pagina de Facebook a PSD.

Șeful statului a contetat la CCR bugetul, pentru că este complet nerealist, supraevaluat şi întârziat, catalogând PSD ca partid incompetent şi incapabil să conducă România. Iohannis a adăugat că o victimă a bugetului pentru anul în curs este administraţia locală, scrie Mediafax.

Comentarii Facebook