Procesul Simonei Halep amânat din nou! I-au fost refuzate probele din nou


Procesul Simonei Halep nu începe pentru că probele pe care le trimite sunt refuzate. Ea a fost depistată anul trecut pozitivă la Roxadustat. Recent, au ieşit la iveală nou detalii despre cazul sportivei. 

Simona Halep a coborât șase poziții în clasamentul WTA, după ce a avut loc turneul Indian Wells 2023 din cauza scandalului în care este implicată. Se pare că procesul a fost amânat de 2 ori până acum.

Firicel Tomai, un fost antrenor al tenismenei a făcut declaraţii despre acest subiect şi a precizat că probele pe care Halep le-a depus la dosar au fost refuzate de către cei ce se ocupă de caz.

Simona se luptă cu două amânări, procesul trebuia să aibă loc de două ori până acum, dar a fost amânat din diverse motive.Au fost trimise eșantioane fizice, medicamentele sau bidonul, și din câte știu au fost refuzate, s-a cerut o expertiză la laborator.

Este ciudat că se fac aceste amânări, este în detrimentul Simonei. Dar ea are vârsta și calitățile necesare încât să mai poată juca tenis 3-4 ani”, a spus Firicel Tomai, pentru un post TV.

Comentarii Facebook