Miercuri 24 Aprilie

Primarul Robert Negoiță amendat pentru că se plimba cu iubita prin parc - VIDEO


Robert Negoiţă şi iubita lui, amendaţi cu câte 10.000 de lei, după plimbarea pe biciclete din IOR.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a fost amendat cu 10.000 de lei după ce a fost surprins în parcul IOR din Capitală. Cu aceeaşi sumă a fost amendată şi iubita lui. 

Poliţia Capitalei s-a sesizat din oficiu, iar cele două persoane au fost sancţionate contravenţional, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţelor Militare, cu suma de 10.000 lei fiecare”, transmit poliţiştii. 

O bucureşteancă l-a surprins duminică pe primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, în timp ce se plimba cu iubita prin parcul IOR. Întrebat de ce încalcă prevederile ordonanţelor militare, Negoiţă a replicat că ”verifică dacă totul este în regulă”, scrie Mediafax. 

Locuiesc langa parcul IOR, sector 3. Astazi (duminică, 19 aprilie), eram pe biciclete cu copiii pe LÂNGĂ parc, ne oprisem pe podul care desparte parcul pentru ca observasem 2 biciclisti chiar in parc. Cand ajung in dreptul nostru, imi dau seama ca era primarul sectorului 3 , Robert Negoita. La intrebarea mea de ce nu respecta regulile de interdictie de a intra in parc, mi-a raspuns: "verific ca totul sa fie in regula", stand pe bicicleta in pantaloni scurti, cu un cos de picnic si cu iubita alaturi. Am vorbit preț de cateva minute.Dupa alte intrebari de ce ni se interzice noua famiilor cu copii intrarea in parc, mi-a raspuns ca nu el a inchis parcurile si nu el a dat ordonanța militară. De ce tocmai edilul sectorului 3 se plimba prin parc incalcand ordonanta militară ? Dupa ce a plecat, am abordat un jandarm care statea in apropiere si supraveghea accesul in parc. La intrebarea de ce domnului Negoita ii este permisa plimbarea prin parc, ne-a raspuns ca dansul are declaratia pe proprie raspundere si ca politia locala care supraveghează parcul este in subordinea primarului. Cum vi se pare, legea este egala pentru toti?”,  a relatat femeia.


Comentarii Facebook