Povestea unui tânăr român vândut spre adopție, dar care și-a găsit fericirea: ”Am fost vândut când eram bebeluş pe 10 mii de dolari”


Un bebeluş a fost vândut de părinții din România unui cuplu canadian, iar peste hotare a reușit să se împlinească.

Brandon Simon a povestit despre cazul lui în cadrul unui interviu pentru sport.ro. ”În 1991, am fost vândut de familia mea din România unui cuplu din Canada în schimbul a 10.000 de dolari. Exista şi un intermediar. Nu ştiu cum o chema pe femeia care a vorbit cu ai mei. Poate Angela?! Nu ştiu. Ce ştiu e că mă aflam în spital, apoi tranzacţia a fost aranjată şi documentele din instanţă au fost falsificate. Asta e ce am aflat”.

Acesta a luat la un moment dat legătura cu mama lui biologică: ”Din ce ştiu, mama mea trăieşte în Italia şi le-a cerut din familie să nu mă caute. E căsătorită cu un alt bărbat, nu cu tatăl meu...Cu mama am vorbit o dată pe WhatsApp. Am pus câteva întrebări, dar nu mi-a răspuns. Am întrebat-o cum poţi să vinzi un bebeluş şi să trăieşti apoi ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat”.

Pasionat și de fotbal și chiar a vrut să joace pentru o echipă din Botoşani, de unde era el originar. ”Am vrut să joc la Botoşani. Era povestea mea de Hollywood. Am refuzat să joc pentru Canada când eram puşti. Aveam sentimente pentru România… Am mers acolo cu inima deschisă, eram mândru că pot să joc pentru Botoşani… Am stat jumătate de an, dar a trebuit să plec pentru că nu am găsit un liceu unde să pot învăţa în limba engleză”.

El a revenit în România, după ce și-a terminat studiile și a jucat la Dinamo sau Chiajna: ”M-am antrenat cu echipa a doua, era antrenor Flavius Stoican...Am jucat chiar şi la Chiajna”, dar a renunțat în cele din urmă.

Brandon Simon a explicat ce i s-a întâmplat după moartea mamei sale adoptive: ”M-a distrus moartea mamei. Apoi am avut un accident la cap, a trebuit să mă recuperez o perioadă lungă. A fost o călătorie cu multe probleme până acum!”.

Între timp, a început să lucreze cu tinerii din penitenciarele canadiene: ”După facultate, am început să lucrez ca specialist în intervenţii la penitenciare pentru minori. M-am specializat în intervenţie şi în prevenirea suicidului”.

El s-a căsătorit și are o fiică

”În ultimii 4 ani, soţia mea şi cu mine ne-am dedicat viaţa creşterii fetiţei noastre… Fetiţa mea începe să mă întrebe dacă mai joc fotbal, e un vis pentru mine şi mă motivează!".

Brandon Simon își va aduce familia în România: ”Mă bucur că m-am întors și sper să revin an de an în vacanță, data viitoare vin și cu familia”.

Comentarii Facebook