Joi 30 Martie

Pensia de rușine pe care o are Florin Piersic! Nu ne apreciem valorile. Politicienii se lăfăie în pensii speciale și salarii de lux


Florin Piersic are o pensie de rușine de la statul român, în timp ce politicienii încasează de la 20.000 de lei. Noroc cu o indemnizație de merit, care mai repară nedreptatea. 

Florin Piersic a împlinit, în 27 ianuarie, 86 de ani. Acesta ar fi trebuit să fie prețuit și să beneficieze de venituri pe măsura talentului. Noroc că actorul este foarte iubit de public și apreciat oriunde merge, pentru că aprecierea din partea statului lipsește. 

Ce pensie are Florin Piersic

Maestrul a avut o carieră de 65 de ani în lumea teatrului, iar pensia lunară este de numai 2000 de lei. În plus, mai primește o indemnizație lunară de merit, de la Uniunea Teatrală din România, în valoare de de 2700 de lei. Așadar, cel considerat cel mai talentat actor român are un venit lunar de 1000 de euro. Din acest motiv, Florin Piersic mai organiza spectacole și participa la turnee, pentru a-și rotunji veniturile, dar de câțiva ani și-a restrâns activitatea. 

În același timp, mii de românia aleși, fără merite speciale, încasează pensii speciale de zeci de mii de lei, iar politicienii adună la lefurile de 20.000 de lei venituri din diverse consilii de administrație și ajung la venituri care șochează opinia publică.

Dialog senzațional între Adrian Păunescu și Florin Piersic: Vă port ranchiună pentru că nu m-ați chemat la Cenaclu - VIDEO

Spre exemplu, cea mai mare pensie specială din România este acum de 77.000 de lei.

Florin Piersic: Nu am încredere în cei care ne conduc

Actorul Florin Piersic a avut un mesaj dur pentru politicieni, cu ocazia Centenarului.

României nu pot să îi transmit nimic, decât să îşi ia frâiele în mână, cei care conduc România. Eu doresc ca această ţară să fie ţara cea mai dulce, bună şi generoasă, mai plină de sentimentul că noi avem încredere în cei care ne conduc. Nu văd aşa ceva, eu spun adevărul, eu iubesc România, la vârsta pe care o am, nu pot să spun minciuni, nu se mai potriveşte cu vârsta, cu ceea ce gândesc eu. Doresc să fie bine în ţara asta, dar credeţi că voi mai prinde eu la vârsta asta o schimbare în care să simt că totul se face cu grija pentru om, pentru că aici este toată povestea? Mă întreabă mulţi oameni care vin la spectacolele mele dacă eu cred că va fi vreodată bine în ţara asta, iar eu spun sigur că cred. Toată viaţa mea am fost un om care am sperat şi am crezut”, spunea Piersic, în 2018.

Actorul a mai spus că se uită cu greu la televizor pentru că vede numai lupte între unii care nu sunt de acord cu alţii și dușmănie peste tot.

Florin Piersic recunoaște că a avut o aventură cu Angela Similea, în perioada în care era căsătorit: Luni întregi plecam cu ea în deplasări

Comentarii Facebook