„Pe mine m-ați... dar cu Toby ce-ați avut?”. Ludovic Orban dezamăgit de foștii colegi PNL: „asta a pus capac”


Ludovic Orban acuză membri ai Partidului Naţional Liberal că ar fi dus la adăpost un câine ce locuia în curtea sediului central al PNL, de pe strada Modrogan din Capitală. Potrivit fostului președinte PNL, Toby fusese dus la sediu chiar de el, în urmă cu cinci ani.

Pe mine m-aţi..., dar cu Toby ce-aţi avut? În 2017 o amică m-a rugat să găsesc o soluţie pentru căţelul ei, pentru că nu mai avea posibilitatea să aibă grijă de el. Acasă nu mai puteam să îl iau, pentru că aveam deja 3. Am întrebat mai mulţi colegi dacă nu pot să îl adopte şi, până la urmă, am decis să îi oferim «casă» lui Toby la sediul PNL, care are şi o curte foarte spaţioasă. Nimeni nu a avut nicio obiecţie”, a scris Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.

Înainte să plece Orban din partid, animalul ar fi fost îngrijit și de alți liberali, care ulterior au decis să scape de el.

Toby a devenit un obișnuit al casei. Primea mâncare și atenție de la mulți liberali iubitori de animale. 5 ani de zile a fost tratat cu omenie. Nu a deranjat pe nimeni și nimeni nu a avut nicio treabă cu el. Asta până de curând. Astăzi am aflat cu stupoare că epigonii instalați la ordin la butoanele partidului nu au mai avut loc de el și l-au alungat, ducându-l la un adăpost de căței. Cât de rău să fii, cât de insensibil ca să alungi fără niciun motiv un cățel nevinovat din locul în care s-a obișnuit să trăiască? Cum să îl duci la un adăpst de câini după ce a trăit 5 ani printre oameni? Nu au fost în stare să găsească niciun iubitor de animale care să îl adopte? Asta a pus capac. Nici nu mai vreau să aud de ei”, a încheiat Orban. 

toby.jpeg

Comentarii Facebook