Pacientă dată în judecată de un spital, pentru injurii pe Facebook. S-a transferat la Cluj


Conducerea spitalului județean de urgență din Bistrița Năsăud a luat decizia de a da în judecată o fostă pacientă pentru calomnie. Aceasta a fost internată în spital și, pentru că a fost nemulțumită de tratamentul primit, i-ar fi jignit pe medici pe Facebook.

Astfel, la finalul anului trecut, femeia s-a prezentat la serviciul de urgențe de 4 ori cu gemenii în vârstă de 9 luni. După ce a stat internată 9 zile în data de 8 decembrie, femeia a cerut externarea pe proprie răspundere, deși medicii nu au fost de acord.

La 6 zile distanță, în 14 decembrie, femeia s-a întors la spital cu copiii bolnavi. Aceștia aveau insuficiență respiratore și pneumonie interstițială. Aici au rămas internați până în dată de 31 decembrie, timp în care personalul spitalului și colegele de salon spun că femeia și-ar fi neglijat copiii și a refuzat tratamentele medicale pentru cei mici, potrivit Pro TV.

Nemulțumită de faptul că cei doi copii nu se vindecă, femeia a cerut transferul la un spital de specialitate din Cluj, iar odată ajunsă acolo a făcut o postare pe o rețea de socializare în care aduce mai multe injurii medicilor de la pediatrie și acuză spitalul din Bistrița de neglijență.

Deoarece postarea a fost distribuită de aproape 2000 de persoane, conducerea spitalului a analizat dosarul pacientei, iar directorul a stabilit să o dea în judecată pe această întrucât, spun ei, reacțiile emoționale ale mamei nu sunt juste și întemeiate, iar imaginea spitalului a avut mult de pierdut.


Comentarii Facebook