Orașul din România unde o garsonieră mobilată și utilată costă 7.500 de euro. Are și un spațiu generos


Prețurile de pe piața imobiliară au explodat în ultimele luni de zile. Puține persoane își mai permit o garsonieră ori un apartament în marile orașe din țară, inclusiv în Cluj-Napoca. Există însă și excepții în anumite zone. Spre exemplu, poți cumpăra o garsonieră mobilată și utilată cu doar 7.500 de euro în orașul Ștei din județul Bihor, conform unui anunț publicat pe un site de imobiliare.

Proprietarul spune că garsoniera are o suprafață utilă de 29 de metri pătrați, un spațiu destul de generos. De asemenea, locuința este situată pe Strada Garofiței nr. 4, la etajul 4 al unui bloc și se vinde complet utilată.

Această garsonieră are o cameră, o bucătărie, dar și o baie separată. De asemenea, la aceasta se mai adaugă și o cămară, dar și o magazie. În anunț, proprietarul scrie că instalația electrică și sanitară au fost refăcute. Totodată, blocul în care se află garsoniera mobilată și utilată are acoperișul într-o stare foarte bună. Hidroizolația a fost refăcută recent, mai exact în 2021. Astfel, locuința nu prezintă infiltrații.

Orașul Ștei, unde se regăsește garsoniera, a luat naștere în perioada anilor 1950. Și se pare că a fost proiectat chiar de un arhitect sovietic. Aici, străzile au forme unice, fiind paralele și deosebit de lungi, scrie fanatik.ro

Comentarii Facebook