Duminica 28 Aprilie

Olimpică, admisă la Medicină fără examen, vinde roșii la tarabă în piață - FOTO


O absolventă de liceu, olimpică la Biologie, lucru care i-a asigurat intrarea la Medicină fără examen, vinde legume în piață, pentru a-și ajuta familia. 

Diana Necula este absolventă a Colegiului Național Bogdan Petriceicu Haşdeu din Buzău.

Diana a luat Bac-ul și, deși a fost deja admisă la Medicină, iar în vacanța de vară vinde roșii din producția părinților ei la o tarabă din Piața Centrală din Buzău și nu-i este rușine să facă asta.

Diana nu vine dintr-o familie fără posibilități materiale. Cu toate acestea, fata muncește și în solarele familiei de la Gherăseni, scrie paulnegoita.ro.

Mama fetei este director la Școala din Gherăseni, iar acest lucru nu o împiedică să lucreze în grădina proprie și să scoată pe piață produse foarte bune.

Cu toate acestea vinde la piață și nu o face numai astăzi. A făcut-o și pe frig, și-n ploaie și ori de câte ori a fost nevoie să-și ajute familia și nu doar așa, la final de producție, ci muncind efectiv în solarele familiei de la Gherăseni.

Diana nu vine dintr-o familie fără posibilități materiale. Din contră! Cu toate acestea muncește și în felul acesta află ce trebuie despre viața reală. De aceea va avea succes și în viitor!

Diana vine dintr-o familie cu posibilități intelectuale. Nu este o excepție nici sub aspect intelectual în familia ei și nici în ceea ce privește munca. Mama Dianei este director la Școala din Gherăseni, ceea ce nu o împiedică să lucreze în grădina proprie și să scoată pe piață produse foarte bune”, mai relatează Paul Negoiţă.

Comentarii Facebook