Ofițer rus de rang înalt în ipostază jenantă, după ce a fost arestat. Începe umilirea trupelor rusești - FOTO


Lt-col. Alexander Koșel, ofițer rus de grad înalt, a căzut în mâinile ucrainenilor, iar la percheziție s-a constatat că purta chiloți cu însemnele armatei ucrainene.

”În timpul luptelor cu armata rusă, membrii Brigăzii 128 de Asalt Montan l-au capturat pe șeful grupului de informații și operații psihologice al Unității Militare 47084 a armatei ruse”, au scris soldații ucraineni pe Facebook.

Ofițerul capturat este Alexandr Olegovici Koșel, 40 de ani, cu grad de locotenent-colonel.

Rușii au declanșat o contraofensivă masivă, pentru a-l recupera pe ofițer sau măcar pentru a se asigura că este mort. Au fost folosite avioane pentru a ataca pozițiile ucrainene, potrivit militarilor ucraineni.

”Nimeni nu a fost rănit în timpul atacului. Prizonierul a fost dus într-un loc sigur în spatele frontului”, spun aceștia.

Lt-col. Koșel ar fi fost contact direct pentru Mihail Zusko, șeful Comandantmentului Forțelor Întrunite ale Armatei 58, căruia îi dădea rapoarte zilnice.

Ucrainenii au arătat că ofițerul capturat purta lenjerie de corp cu însemnele armatei ucrainene. Acestea au fost fie furate de pe front, fie așa sunt dotați soldații ruși.

Comentarii Facebook