O tânără mamă de 21 de ani și-a ucis soțul cu un cuțit. Motivul crimei, un dialog banal


O crimă din Vaslui a șocat localnicii. Tânără de 21 de ani, mamă a doi copii, și-a ucis soțul un cuțit, după care a sunat la 112 unde să anunțe că bărbatul și-a provocat singur rănile. La audieri însă, fata a decis să recunoască că ea este cea care l-a înjunghiat pe bărbat cu cruzime.

Totul s-a întâmplat într-o seară când bărbatul de 28 de ani a venit de la muncă și i-a reproșat soției că nu a avut grijă de copilul cel mic cât timp el a fost plecat. De aici cearta a degenerat iar femeia l-a ucis cu un cuțit, scrie stirileprotv.ro.

Ea după ce l-a înjunghiat s-a spălat pe mâini de sânge, a spălat cuțitul cu gândul să nu se afle. După care a sunat la 112 şi a anunțat că soțul ei şi-a provocat singur rănile”, a declarat Alice Ruja, procuror. Din păcate, echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului.

O găsea băută. Nu s-a mai întâmplat cu cuțitul, dar îi dădea cu tigăile în cap. Ne pare rău, a fost un băiat tare bun, era muncitor”, povestește o prietenă de familie, potrivit sursei citate.

Comentarii Facebook