FOTO - „Inaugurare” cu mare fast pentru un pod de 44 de metri. Primar: „Uitaţi-vă pe ce lucrare grandioasă o să păşiţi în viaţa asta!”


Un pod de 44 de metri din comuna Mihăești, județul Argeș, a fost inaugurat, miercuri, 25 mai, cu apă sfințită și copii îmbrăcați în port popular.  Realizarea podului a costat nu mai puțin de 720.000 de euro și a durat șase ani. 

Ei bine, voi, astăzi, sunteţi nişte fericiţi, pentru că uitaţi-vă pe ce lucrare grandioasă o să păşiţi în viaţa asta! Vreau să vă spun vouă, celor mici, pentru că atunci când eu eram așa ca voi, aici exista un pod de lemn. Un pod al căror blăni erau foarte distanțate și, dacă nu erai atent pe unde-ți pui pasul, riscai să scapi în râu”, a transmis primarul din Mihăești, Andreea Crîmpiță-Matei.

pod arges 1.jpg

Dumnezeu să ne ajute în lucrare, să fie aproape de noi în rugile noastre, să-l invocăm, pentru că fără de Dumnezeu, nimic nu este”,  a declarat președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă. 

pod arges 2.jpg

Primar din tată în fiică, sau „moștenire politică”?

Andreea Crîmpiță-Matei este fiica fostului primar PSD al comunei Mihăești, Ghoerghe Matei și a ajuns la conducerea primăriei după ce Administrația Națională pentru Integritate l-a împiedicat pe Gheorghe Matei să mai candideze vreme de trei ani de la încheierea celui de-al cincilea mandat, fiind nevoit, după 20 de ani de Primărie, să se retragă de la conducerea localităţii.

pod arges 3.jpg

Da, tatăl meu, Gheorghe Matei, este edilul în funcție. Dar asta nu înseamnă că privesc Primăria ca pe o `moștenire de familie`, ci înseamnă că am grijă de comună ca de familie! Înseamnă că am fost martorul foarte apropiat, atent la detalii a 20 de ani de administrație făcută frumos și cinstit de tatăl meu împreună cu dumneavoastră!”, spunea, la preluarea funcției de conducere în 2020, Andreea Crîmpiță-Matei.


Comentarii Facebook