O profesoară a trimis din greșeală imagini deocheate, pe WhatsApp -ul școlii: Ne-a stricat imaginea


O profesoară de 56 din judeţul Olt a postat pe WhatsApp -ul școlii câteva fotografii cu ea în ipostaze pornografice.

Elevii de la Şcoala Gimnazială Valea Mare au văzut văzut imaginile, le-au salvat și au devenit virale printre ei. 

Șeful Inspectoratului Școlar: Doamna trăiește o experiență nefericită

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, prof. Victor Iacobescu, a demarat o anchetă.

E un incident regretabil, dar nu cred că trebuie să facem din el un subiect de ştiri mondene, gen tabloide. Eu cred că doamna acum trăieşte o experienţă nefericită şi a încerca să profităm de situaţia doamnei care este şi într-o situaţie personală nu chiar bună… Nu mi se pare în regulă să abordăm acest subiect. Eu nu am dorit şi nu vreau să văd acele fotografii”, a comentat Iacobescu.

”Este problema personală a doamnei, doar că ne-a stricat imaginea şcolii"

Ne pare rău. Situaţia este consumată. Ce s-a întâmplat s-a-ntâmplat în vacanţă, este problema personală a doamnei, doar că ne-a stricat imaginea şcolii. Este în al doilea an la noi, are ore prin restrângere de activitate de la altă şcoală“, a explicat directorul şcolii, prof. Cristina Opriţescu.

Au anunţat dirigintele, şi dirigintele ulterior m-a anunţat şi pe mine... A fost o chestie de o oră-două. Nu ştiu cum au fost puse acolo. Doamna spune că din greşeală. Cu telefonul dumneaei şi cu propriul corp face ce vrea, până la urmă, dar copiii sunt copii, îşi distribuie unul altuia... A fost şi amuzament, probabil şi dramatice pentru unii... E contagios COVID-ul, pozele şi mai contagioase“, a mai spus prof. Opriţescu.

Comentarii Facebook