Miercuri 24 Aprilie

O fetiță de numai un an și șase luni, ​​spulberată în parc de un adolescent pe trotinetă electrică


Un copil de un an și jumătate a ajuns la spital după ce a fost lovit în plină zi de un adolescent care se afla pe trotineta electrică.

Incidentul a avut loc într-un parc din Oradea. Adolescentul, în vârstă de doar 14 ani, circula pe trotineta electrică, pe una dintre aleile parcului, când a acroșat-o pe fetița de un an și jumătate. La fața locului a ajuns imediat un echipaj medical care i-a acordat micuței primul ajutor după care a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe pentru a i se face investigații suplimentare. Din fericire, copilașul nu a fost grav rănit, având doar câteva contuzii și o lovitură la frunte, scrie Antena 3.

Polițiștii rutieri din Oradea au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările. Aceștia vor să afle cum s-a petrecut incidentul deoarece, potrivit unui regulament local din Oradea, utilizatorii trotinetelor electrice trebuie să circule doar pe pistele de biciclete, dacă acestea există, sau dacă nu există trebuie să folosească doar banda întâi de circulație, potrivit sursei citate. 

Totodată, circulația trotinetelor electrice pe  aleile din parcuri este interzisă.  Există însă unele excepții și anume situația în care, pe alee, nu există niciun pieton. 

Comentarii Facebook