O fetiță de nici 5 anișori a fost ucisă de mama ei și îngropată pe un câmp. Mama Elenei inventase răpirea copilei


Răsturnare tragică de situație în cazul unei presupuse răpiri în Catania, Italia. De luni după-amiază, polițiștii au căutat-o peste tot pe micuța Elena del Pozzo, o fetiță de aproape 5 ani, după ce mama ei anunțase că micuța fusese răpită de trei bărbați înarmați, la scurt timp după ce o luase de la grădiniță. La nici 24 de ore distanță, anchetatorii aveau să facă o descoperire înfiorătoare.

După ce mama a dat alarma că fetița ei a fost răpită, oamenii legii nu au pierdut nicio secundă. Luni seară, au publicat două fotografii cu Elena pe rețelele de socializare, au făcut audieri și au verificat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă. Marți dimineață, în timpul unor percheziții la locuința familiei, mama s-a prăbușit și a început să plângă. La scurt timp după aceea, ea i-a condus pe carabinieri la locul unde ascunsese cadavrul fiicei sale. Informația a fost confirmat și de procurorul provinciei Catania, Carmelo Zuccaro: „Din păcate, trupul micuței Elena a fost găsit conform indicațiilor mamei", scrie Observator

Martina Patti, 23 de ani, a mărturisit în fața carabinierilor și avocatului că și-a ucis fiica, potrivit ANSA. Le-a povestit anchetatorilor că și-a înjunghiat fetița de mai multe ori cu un cuțit de bucătărie, a băgat cadavrul copilei în mai mulți saci negri, pe care i-a îngropat pe un câmp din Mascalucia, o comună din provincia Catania, nu departe de locuința familiei.

Motivul oribilei crime? „Poate fi gelozia față de noul partener al fostului concubin, dar și din cauza afecțiunii pe care Elena o manifesta ​​față de femeie", spun ofițerii italieni. Despre aceste lucruri, însă, Martina Patti „n-a spus nimic. A rămas vagă, de parcă nu și-a dat seama ce a făcut. Parcă ar fi spus, am făcut-o, dar nu știu de ce".

bărbat.jpeg

Trupul fără viață al micuței Elena a fost găsit marţi dimineaţă, pe un teren agricol, la câteva sute de metri de casa în care locuia cu mama ei. Cu o zi în urmă, Martina Patti raportase răpirea copilului de către trei bărbați înarmați, imediat după ce a luat-o pe fetiță de la grădiniță. 

Niciun alt martor, în afară de ea. Nu a sunat imediat la poliție, ci a plecat mai întâi acasă. Apoi a alertat autoritățile, spunând că fata ei a fost răpită. Anomalii care i-au determinat pe carabinieri să facă presiuni asupra femeii. După ore întregi de interogatoriu, femeia a mărturisit fapta și i-a condus pe carabinieri la locul unde a ascuns cadavrul micuței, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook