O fetiță de doi ani a ucis un șarpe care o atacase. Drept răzbunare că o mușcase, fetița și-a înfipt dinții în reptilă


O fetiță de doi ani a ucis un șarpe, drept răzbunare pentru că o mușcase de buză. Supărată că o atacase în timp ce se juca în grădină, copila și-a înfipt fără frică dinții în reptilă. 

Copila, în vârstă de doi ani, se juca în grădină, în spatele casei familiei ei din satul Bingol, Turcia, când țipetele ei au fost auzite de vecini. Oamenii s-au repezit să o ajute pe cea mică, descoperind că micuța avea un șarpe de aproximativ 50 de cm prins în gură și un semn de mușcătură pe buza de jos. 

Potrivit Daily Mail, vecinii i-au acordat fetiței primul ajutor și au chemat ambulanța, care a transportat-o de urgență la Spitalul de copii din Bingol. 

„A mușcat șarpele”

Vorbind despre incident, tatăl copilei, Mehmet Ercan, care era la muncă atunci când fiica lui a fost mușcată de reptilă, a spus că Dumnezeu a fost cel care a protejat-o. „Vecinii noștri mi-au spus că șarpele era în mâna copilului meu, ea se juca cu el și apoi a mușcat-o. Atunci ea a mușcat șarpele înapoi, ca reacție”, a spus bărbatul. 

Ajunsă la spital, fetița a fost ținută sub observație timp de 24 de ore, apoi a fost externată. Acum este bine și se recuperează. 


Comentarii Facebook