O fetiță de aproape 3 ani a fost ucisă de unchiul său pentru că plângea. Copila îi fusese încredinţată de părinţi bărbatului


Caz tragic în județul Vâlcea! Sâmbătă seara, o fetiță în vârstă de 2 ani și 11 luni, a fost aruncată pe podeaua de ciment de fratele mamei sale. Rănită grav, copila a murit după două zile la spital, a anunțat miercuri Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, într-un comunicat citat de un site local.

Cazul s-a petrecut sâmbătă seară, 10 septembrie, în comuna Câineni, din județul Vâlcea. Fetița îi fusese încredinţată de părinţi bărbatului „spre creştere şi educare în lipsa acestora” și, la un moment dat, a început să plângă. Bărbatul și-a pierdut atunci cumpătul și a „exercitat cu intensitate acte de violenţă asupra minorei, respectiv a aruncat-o şi a proiectat-o pe podeaua de ciment a imobilului”, au transmis procurorii. 

În urma impactului, fetița a suferit un politraumatism cu traumatism cranio cerebral şi traumatism abdominal. Ea a fost dusă la Spitalul de Pediatrie din municipiul Sibiu, unde a murit două zile mai târziu, pe 12 septembrie. Bărbatul a fost inițial reținut, iar miercuri a fost prezentat Tribunalului Vâlcea, care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile, notează Gazeta Vâlceană. 

Comentarii Facebook