O femeie din Ucraina și fiica sa, rămase invalide după bombardamentele rusești de la gara Kramatorsk. Fratele geamăn al fetiței are grijă de cele două


O fetiță de 11 ani și mama sa au rămas invalide în urma bombardamentelor de la gara Kramatorsk din Ucraina, scrie BBC. Acum, cele două sunt îngrijite de fratele geamăn al fetiței. 

În timp ce așteptau trenul, cele două au mers pe peron pentru a lua ceai, iar Iaroslav, fratele Ianei, a rămas să supravegheze bagajele rămase în urmă. 

Natalia, mama celor doi copii spune că nu își amintește explozia. Însă, în momentul în care a deschis ochii a observat că era plină de sânge, iar în jurul ei erau mai multe cadavre.  Femeiea mărturisește că a încercat să se ridice, dar nu a reușit sub nicio formă, abia când a privit în jos a văzut că explozia îi retezase un picior. Fiica ei, Iana, a rămas fără ambele membre inferioare. 

liov.jpg

Cele două au fost îngrijite de medicii de la Spitalul de Copii din Liov, dar vor fi transferate în Statele Unite pentru tratament. Acum, Iaroslav este cel care are grijă de mama și de sora sa. 

În urma atacului rusesc de la gara Kramatorsk, 50 de persoane au fost ucise, iar mai multe persoane au rămas cu mebre amputate.


Comentarii Facebook