O femeia este însărcinată cu copilul fiului ei: ”Este cel mai frumos lucru”


O mamă de 56 de ani a anunțat că este însărcinată cu bebelușul propriului copil, după ce nora femeii a aflat că nu mai poate avea copii.

Nancy Hauck, din St. George, Utah, a decis să fie mama surogat pentru fiul ei, Jeff Hauk, în vârstă de 32 de ani și soția sa, Cambria, în vârstă de 30 de ani, care a suferit o histerectomie, ceea ce înseamnă că nu mai poate avea copii, informează Daily Mail.

Deoarece ştia că fiului său îi place să fie tată, s-a oferit să fie mama surogat pentru cuplul de tineri fără să știe dacă va fi posibil la vârsta ei. Totuși, embrionul a fost transferat cu success, iar copilul se va naște în noiembrie.

Nancy spune că „abia așteaptă să dea naștere”.

”Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi însărcinată la 56 de ani sau că poate fi posibil, dar este cel mai frumos lucru.”

Nancy a decis să fie mama surogat pentru fiul său și pentru nora sa pentru că ei au avut probleme cu fertilitatea.

Cuplul a apelat la un tratament de fertilizare în vitro timp de 6 ani înainte de a avea gemeni, pe Vere și Ayva, care au acum trei ani.

Apoi, au avut un al doilea set de gemeni, Diseal și Luka, acum în vârstă de 11 luni, dar nașterea a fost traumatizantă, iar Cambria a fost nevoită să facă o histerectomie, care a rezultat în imposibilitatea de a avea copii.

Cei doi așteaptă acum un alt copil datorită lui Nancy.

Comentarii Facebook