Miercuri 28 Februarie

O familie a ajuns la spital după ce a mâncat jeleuri cu substanțe interzise, pe care le-a primit cadou


O familie din județul Neamț, o mamă și trei copiii, a ajuns cu stări de rău la spitalul județean din Roman, după ce au consumat jeleuri primite cadou. 

Anchetatorii spun că aceștia au mâncat jeleuri care conțineau subsanțe interzise, primite cadou din Irlanda, de la un prieten de familie.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Roman, Laura Trifan, a declarat, pentru AGERPRES, că toţi cei patru - cu vârste de 39, 19, 16 respectiv 10 ani - erau conştienţi când au ajuns la unitatea medicală, dar prezentau tahicardie, greţuri şi vărsături.

"Din declaraţiile pacienţilor, au consumat jeleuri ce aveau în conţinut canabis”, a declarat Laura Trifan.

Minorul în vârstă de 10 ani a ajuns internat la Spitalul ”Sfânta Maria” Iași, în timp ce mama și celelalte 2 fiice au fost externate, după ce starea li s-a îmbunătățit și au primit recomandări medicale. 

Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, la data de 17 iunie a.c., în jurul orei 12,00, o femeie de 39 ani, împreună cu trei copii, cu vârste cuprinse între 10 şi 19 ani, ar fi consumat mai multe jeleuri, fabricate în afara ţării, ulterior aceştia manifestând o stare de rău şi fiind transportaţi la o unitate medicală, din municipiul Roman”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.


Comentarii Facebook