Miercuri 17 Aprilie

O clujeancă, îngrijitoare în Italia, la un pas de a fi condamnată la închisoare pe viață, după ce i-a curmat viața unui bătrân


O tânără de 26 de ani, din Turda, riscă închisoarea pe viață în Italia, după ce a fost acuzată că l-a torturat și ucis pe bătrânul unde era angajată ca badantă (îngrijitoare).

O badantă de naționalitate română, în vârstă de 26 de ani, a fost pusă sub acuzare vineri, 23 septembrie 2022, la Tribunalul din Agrigento (Sicilia) pentru că l-ar fi ucis pe Michelangelo Marchese de 89 de ani, rezident în Palmi (Reggio Calabria). În noaptea dintre 11 și 12 iulie 2020, românca l-ar fi ștrangulat pe octogenar, deși acesta nu numai că o angajase ca îngrijitoare, dar îi și promisese că se va căsători cu ea și îi va lăsa moștenirea sa. Suspecta a fost arestată pe 20 noiembrie în același an”, informează Agrigento Notizie.

bandana 2.jpg

A fost dată de gol de nodul pe care l-a făcut când a legat victima de un scaun

Femeia a fost dată de gol de funda finală (nodul) a legăturilor cu care au fost imobilizate încheieturile victimei de scaunul în care a fost găsit fără viață și care i-a îndreptat imediat pe anchetatori asupra unei femei. Restul probelor a fost dezvăluit de confidențele badantei făcute unui prieten, de interceptările sale din închisoare, împreună cu analiza convorbirilor telefonice care au reconstituit faptele inculpatei”, a menționat rotalianul.com.

Procurorul de caz, care a prezentat toate dovezile care o indică pe româncă drept criminala bătrânului italian, a solicitat pedeapsa cu închisoarea pe viață. Decizia a fost amânată pentru data de 30 septembrie.

Femeia a fost căutată și pentru furt din locuințe

Turdeanca a apărut și pe siteul Poliției Române, fiind căutată pentru furt din locuințe. Ea avea antecedente penale nu numai în România, ci și în Italia (rezistență la reținere).

bandana 1.jpg

Conform unei știri apărute pe siteul Știrile Pro TV, în noiembrie 2020, turdeanca s-ar fi angajat la bătrânul italian cu o zi înainte de a-l ucide, după ce a frecventat casa acestuia câteva zile, conform spuselor vecinilor. Bătrânul a fost găsit mort, legat de mâini și de picioare, iar turdeanca a fost identificată după câteva luni de zile, în urma probelor strânse de oamenii legii.

Sursa foto: Pikist.com / Agrigento Notizie / Știrile Pro Tv


Comentarii Facebook