O cerșetoare a câștigat la Loto peste 1,2 milioane de euro: „Mi-ați făcut viața mai ușoară”


O femeie săracă din orașul spaniol Alicante, care cerșea pe străzi de ani de zile, a câștigat 1,2 milioane de euro la o loterie.

Femeia a prins jackpot-ul de 1,27 de milioane de euro. Aceasta cumpăra bilete la loterie în fiecare zi. Norocoasa câștigătoare locuiește într-un cartier liniștit, muncitoresc, cuprins între o autostradă, șinele de tren și cimitirul municipal. După ce a câștigat, primul lucru pe care l-a făcut a fost să își cumpere o pereche de pantofi ieftini.

Timp de patru ani, Mercedes cerșea în zona La Florida din orașul spaniol Alicante. În fiecare zi, la ora 9 dimineața, se ducea la supermarketul din fața magazinului de loterie Estanco-54 și stătea acolo până la ora 14.00. În acest timp, acumulase cel puțin un euro, iar Estanco-54 era plin de bilete proaspete pentru loteria locală Bonoloto, unde cumpăra un bilet cu 1 euro.

Pe 2 august 2022, femeia a aflat că a câștigat 1,2 milioane de euro. Potrivit proprietarei magazinului de loterie Marie-Angeles Torregrosa, când a aflat că a câștigat, Mercedes i-a spus pur și simplu: „Mi-ați făcut viața mult mai ușoară!". Cu o zi înainte, doamna Torregrosa primise un telefon de la studioul în care erau extrase numerele de la tombolă. Așa a aflat că unul dintre biletele pe care le-a vândut a câștigat peste un milion de euro,  relatează Euronews.

ea.jpeg

Comentarii Facebook