O bătrână a murit de frig, chiar în curtea casei sale, după ce a stat toată noaptea afară. O vecină a găsit-o inconștientă


O bunică în vârstă de 72 de ani a murit răpusă de frig, chiar în curtea casei sale. O vecină a găsit-o pe bătrână și a sunat la 112, însă medicii sosiți la fața loclului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. 

Frigul a făcut o victimă în Iași. O femeie în vârstă de 72 de ani, care a stat toată noaptea în fața locuinței, a fost găsită de o vecină care a sunat imediat la 112, după ce a observat că bătrâna este inconștientă și rece. Medicii nu au putut face nimic pentru aceasta, având o temperatură corporală de sub 28 de grade Celsius. Femeia care a găsit-o dimineața a spus că nu își explică de ce bătrânica nu a reușit să intre în casă și a rămas afară toată noaptea, îmbrăcată doar în pijamale și un capot de baie. 

De asemenea, un alt bătrân a fost găsit de către un voluntar de la o fundație umanitară, înghețat în casă. A fost dus la spital, iar medicii încă încearcă să-i salveze viața. Zilele acestea temperaturile au scăzut foarte mult, este un val de frig care a intrat în ţara noastră şi a adus precipitaţii inclusiv sub formă de ninsoare.


Comentarii Facebook