Naut cu viermi la un magazin Lidl: Controlul calitatii la Lidl! - FOTO


Un client a fotografiat o pungă de năut în care era un vierme, dar și larve. Lidl a fost controlat de curând de Protecția Consumatorilor și chiar s-au dat amenzi serioase, dar problemele persistă.

Carnea e tot mai scumpă. La LIDl o primești gratis. Nu știu de ce vă plângeți, mereu sunteți nemulțumiți”, a comentat un internaut. 

Saptamanile trecute au avut controale de la ANPC si, din cum se plangea o ruda care e director și a fost acolo, a durat o gramada si controalele sunt de obicei serioase, asa cum ar trebui. Aproape ca se simt persecutati ca au impresia ca sunt duri doar cu supermarketurile mari, dar asta e asa, jumate glumă. Nu ii interesează sa isi imbolnaveasca clientii si, de obicei, sunt doar erori neintentionate. Între timp, vezi cum se plimba sobolanii la mega image din cartier ca sunt atat de multe si nu le pot microadministra pe toate. Nu va îndemn sa luati doar de la lidl - dupa cum isi alege fiecare produsele, unele sunt mai bune in alte parti, familia cumpara si din piata, si din kaufland, selgros, profi (ca e aproape) si ocazional un mega (magazin mare, nu "to go")”, a mai scris cineva.

LIDL, amendă de 340.000 lei la Cluj. Ce au găsit cei de la Protecția Consumatorilor în depozit

Comentarii Facebook