Morți suspecte în rândul oligarhilor ruși: Își ucid familiile, apoi se sinucid


Serghei Protosenya, fostul vicepreşedinte al companiei distribuitoare de gaze Novatek, şi-a ucis soţia şi fiica, iar apoi s-a sinucis.

Acum câteva zile, la Moscova, Vladislav Avaev, fost vicepreşedinte al Gazprom Bank a făcut același lucru. 

Cadavrele lui Protosenya, al soţiei şi al fiicei sale, de 18 ani, au fost descoperite într-o vilă din localitatea spaniolă Lloret de Mar, unde familia s-a dus să petreacă Săptămâna Mare. 

Fiul lor, rămas în Franța, a alertat poliția, deoarece mama lui nu a răspuns la telefon. Cele două femei au fost găsite înjunghiate, iar Serghei Protesenya spânzurat, în grădina casei. Acesta era cunoscut drept un om liniștit și nu despusă niciodată vreo plângere pentru violenţă în familie împotriva lui.

Luni, la 18 aprilie, la Moscov a fost un caz similar. Fostul vicepreşedinte al Gazprombank, Vladislav Avaev, al soţiei şi al fiicei au fost găsite în casa familiei de o rudă a victimelor, care nu a reuşit să ia legătura cu acestea prin telefon. Anchetatorii au ajuns la concluzia că a fost vorba de o crimă şi o sinucidere, după ce l-au găsit pe Avaev cu o armă în mână, scrie Antena 3.

Vladislav Avaev era într-un proces cu soţia sa pentru dreptul de a-şi creşte singur fiica. El a pierdut acest proces.

Comentarii Facebook