Monica Tatoiu apără tânărul drogat care a spulberat cu bolidul doi studenți la 2 Mai: „Copilul nu are nicio vină. Îl știu de când era mic”


Monica Tatoiu, femeie de afaceri ieșită la pensie, face dezvăluiri șocante despre tânărul de 19 ani care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi oameni în accidentul de la 2 Mai. Vedeta a recunoscut că îl cunoaște pe băiat, ba chiar mai mult aceasta crede că șoferul teribilist nu ar purta vină pentru ce a făcut.

Se pare că cei doi se cunosc de ani de zile. Tatăl său o amenința adesea pe ea și pe soțul ei că îi omoară cu mâna lui, având mai multe procese cu el de-a lungul timpului.

„Îl știu de când era mic, avea 3-4 ani. Tatăl lui amenința că ne omoară, că ne face, că ne drege cu el de mână. Avea exact aceeași coafură, aceeași atitudine pe care o are copilul acum. Ne amenința pentru că îl împiedicam să pună mâna pe pepiniera Bucureștiului. Voiam să salvăm un parc, niște copaci, niște păsări. Am avut trei sau patru ani procese cu el. Soțul meu s-a îmbolnăvit grav atunci.

Până la urmă l-a dovedit, dar atenție! Acest om, tatăl acestui copil… copilul nu are nicio vină. Tatăl acestui copil a încheiat o afacere de 17 milioane de euro cu bani cash în fața unui notar care ulterior în 2017 a fost trimis în judecată și condamnat. Am trimis documente la spălarea banilor și nimeni nu s-a deranjat. Nu ne punem întrebări că acești părinți au niște relații care îl vor salva pe acest copil de pușcărie? Și nu-i interesează de cei doi copii morți? Trăim într-o țară înfiorătoare. Acești oameni au ucis doi copii prin copilul lor și și-au ucis și copilul.

Tatăl lui mă amenința și mă înjura pentru că am îndrăznit să nu-l las să pună mâna pe un parc. La voi în emisiune am pomenit de el acum vreo 3-4 ani într-un alt context. Este domnul Pascu cu 17 mil. euro cash încasați în fața unui notar care, după o perioadă, a fost anchetat de DNA și condamnat. Banii au fost de la niște investitori din Sicilia, din Catania, unde probabil o să-l trimită și pe fii-su după ce-l scapă”, a spus Monica Tatoiu în cadrul unei emisiuni TV la România TV.

Amintim că, sâmbătă dimineaţa, un tânăr de doar 19 ani, drogat, a spulberat cu mașina opt tineri cu vârste cuprinse între 19 ani și 21 de ani care mergeau pe marginea şoselei la ieșirea din 2 Mai. O fată de 20 de ani și un băiat de 21 de ani au murit pe loc, iar alte trei persoane din acel grup au fost grav rănite, șoferul fugise de la fața locului.

Comentarii Facebook