Duminica 28 Aprilie

Mesajul sfâșietor al părinților către șoferul drogat care le-a ucis fiica pe litoral


Șoferul de 19 ani, care s-a drogat și apoi s-a urcat la volan și a intrat în opt tineri pe litoral, ucigând doi dintre ei, a fost arestat preventiv.

Părinții fetei și ai băiatului care au murit în accident sunt devastați de cele întâmplate.

Accidentul s-a produs duminică, 20 august, în jurul orei 13:00, va sta 30 de zile în arestul din Constanța.

Roberta avea 20 de ani și studia la Facultatea de Geografie și era bursieră.

Era șefă de grupă, era un copil excepțional. Prima oară în viața ei când venea fără noi la mare. Se bucura, era ziua unuia dintre copii din grup”, a spus Livia Dragomir, mama tinerei decedate.

Fata era pe litoral, iar părinții și sora tinerei urmau să vină și ei la mare, de luni, și să rămână împreună pe litoral. 

Cătălin Ștefan Dragomir, tatăl tinerei decedate, a spus că îi pare rău și pentru șofer. ”Și pentru el îmi pare rău. Nu l-aș atinge nici măcar cu o palmă. Nu. Deja l-a bătut soarta. Copilul meu era un copil cuminte, nu mi-a creat probleme și chiar mă mândream și mă mândresc că e copilul meu. Acum o lună jumate a luat permisul. Nu i-am luat mașină, i-am luat loc de veci”, a spus acesta.

Părinții lui Sebastian, tânărului decedat și el în accident, nu au putut să vorbească, suferința a fost uriașă. 

Unchiul victimei. Mihai Drăgan, a spus că nepotul lui ”era un copil inteligent și bun și zâmbitor, era lumina familiei. Și-acum am rămas fără el, nu-l mai avem. Nepotul meu a venit la mare cu trenul, pentru că tatăl lui nu l-a lăsat să ia mașina tocmai pentru că e periculos, că era foarte aglomerat la mare”.

Tânărul de 19 ani ar fi venit în Vama Veche singur, la o petrecere, și nu ar fi fost cazat în zonă. El ar fi obținut permisul de conducere în luna mai.

Potrivit poliției, în medie sunt depistați drogați la volan 7 persoane zilnic, conform testelor pe care le fac agenții.

Sursa Știrileprotv.ro

Comentarii Facebook