Luni 26 Septembrie

Moment șocant pentru familia unui copil de un an. Băiețelul a căzut de la etajul 4 al unui bloc


Incident teribil în Petroșani, unde un copil în vârstă de aproximativ un an a căzut, joi, de la etajul 4 al unui bloc. Părinţii erau în casă, însă nu au reușit să prevină incidentul.

Copilul de un an şi trei luni a fost preluat de un echipaj SMURD, care a sosit la faţa locului după ce a fost anunţat. Din primele informații, este vorba despre un băieţel care a căzut de la etajul patru al unui bloc, iar căderea copilul a fost atenuată de o copertină. La sosirea echipajelor de intervenție, copilul avea semne vitale și a fost transportat la UPU Petroșani, de către echipajul SAJ, scrie Antena 3.

Poliția Hunedoara spune că este vorba de un băiețel de un an și 3 luni, care se afla sub supravegherea părinților, însă, într-un moment de neatenție, copilul se pare că s-a urcat pe un taburet, când fereastra era deschisă, notează sursa citată.

Polițiștii fac cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs incidentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii Facebook