Moartea Cristinei Țopescu a șocat: Am crezut că e plecată în străinătate / Mă șochează că era un om atât de singur


Apropiații Cristinei Țopescu sunt șocați de moartea acesteia, mai ales de împrejurările în care s-a produs. Fosta vedetă TV a fost găsită moartă în casă, după ce o vecină a chemat poliția pentru că nu a mai văzut-o de trei săptămâni. 

Scriitorul Stelian Tănase era prieten cu Cristina Țopescu. ”Este o veste foarte tristă, eram foarte buni prieteni. Ne leagă o prietenie de aproape 30 de ani, am făcut multe emisiuni, am fost la multe evenimente, am vorbit multe subiecte.

Era o fată foarte sensibilă, se ocupa de câini și făcea asta cu foarte mult devotament. Își dădea toți banii ca să-i salveze, să le cumpere medicamente, să aibă grijă de ei. Era o persoană foarte deosebită.

Am vorbit ultima dată, cred, pe la jumătatea lui decembrie. Am făcut o emisiune despre un roman al meu, Marele Incendiator, dar după aceea ne-am mai văzut și ne-am mai auzit. Eram în legătură destul de strânsă. Eu am crezut, când am văzut că nu mai sună, că nu mai postează pe Facebook, că a plecat în străinătate într-o vacanță și cred că multă lume a crezut asta.

Condițiile în care a murit, singură în casă, nu știu ce s-a întâmplat că nu a putut să dea un telefon la 112, unui prieten, să mă fi sunat, sau pe altcineva... să fii singur în casă și nimeni să nu o caute, probabil că trebuia să petreacă sărbătorile cu cineva, erau lucruri de vorbit... și să cazi jos și să te găsească după atât de multe zile... Este o tragedie”, a spus Tănase.

Lucian Mândruță: ”Pe mine mă șochează că era un om atât de singur, pentru că eu o știu pe Cristina înconjurată de prieteni.

Am fost, nu știu dacă pot să spun prieten cu ea, dar vorbeam cam o dată pe lună, ne mai vedeam și mai râdeam pe la petreceri.

Ce mă surprinde că două săptămâni – nu i-a mai călcat nimeni pragul atâta vreme și asta mă șochează, pentru că și eu sunt destul de aproape de generația asta. E șocant că nu mai avea pe nimeni la aproape 60 de ani care să facă o vizită la ea de Crăciun.

Foarte tristă povestea și m-a tulburat, e un om care a făcut ceva pentru televiziune în țara asta, pentru presă.

Un om atât de bun ca ea să fie singur de Crăciun și să aflăm după Anul nou că nu mai e... E teribil”, a spus Lucian Mândruță.

Vedeta TV Cristina Țopescu a fost găsită moartă duminică seara.


Comentarii Facebook