Mircea Badea e în scandal cu Dan Negru: ”Râgâie pe net niște postări, se crede cult, dar nu e”


Mircea Badea l-a atacat din nou pe realizatorul tv Dan Negru, după o postare online în care descria o biserică transformată în restaurant. 

Realizatorul de la Antena 3 CNN a spus despre Dan Negru că repetă informațiile, în mod obsesiv, și că nici nu este așa inteligent pe cat vrea să pară.

Eu am văzut că așa-zisa presă, media din România, tot preia orice râgâie Dan Negru când mai citește el câte-o filă din aia de calendar și mai dă câte-un citat, care se potrivește ca nuca-n gard, ca să creadă lumea că el este cult. Nu e, în opinia mea, deloc. 

Încearcă să pară, face eforturi și unii îl cred. Ok! Mi-a trimis și mie cineva un filmuleț făcut de Dan Negru. E pe Youtube. 

A fost Dan Negru în Dublin, capitala Irlandei. Ne spune de vreo patru ori asta că poate nu am înțeles bine nici din prima, nici din a doua, nici din a treia. Ne spune de vreo patru ori asta! 

Filmulețul durează trei minute și ceva. E un supliciu. Pentru o minimă circumvoluțiune, filmul e un supliciu. Ne minunăm puțin de această mare conștiință națională și valoare intelectualo-culturală a țărișoarei și anume, Dan Negru”, a spus Mircea Badea.

Mircea Badea l-a imitat pe Dan Negru, pentru ca ironia să fie desăvârșită. 

Biserica asta transformată în restaurant e în Dublin, în centrul Dublinului, capitala Irlandei. E o biserică veche, 1700. Uite orga! Transformată în restaurant. O biserică transformată în restaurant. Restaurant, ornament, armament, kent, te-am închis. Fazan. Restaurant. 

Poate că și eu mă transform în restaurant. Ia uitați-vă! Mese, mâncare, biserica asta transformată în restaurant. Doamne, mi s-a scorojit creierul și creierul meu cred că e un restaurant. 

Trecem mai departe la restaurant. Cum dracului nu sunt eu miliardar pe planeta asta transformată în restaurant? Vai de capul nostru! Nu există așa ceva pe planeta Pământ”, a mai spus Mircea Badea.

Dan Negru nu a vrut să comenteze cele spuse de fostul lui coleg de trust. 

Comentarii Facebook