Ce a cumpărat o femeie cu 101 lei de la Lidl. Oamenilor nu le-a venit să creadă


O femeie a vrut să arate ce a putut cumpăra cu 101 lei de la un magazin Lidl, dar postarea ei a atras multe critici.

Valul scumpirilor a făcut ca românii că cumpere tot mai puțin cu 100 de lei, dar o femeie a ținut să arate ce a cumpărat totuși de acești bani.

De la Lidl chiar poți să cumperi ceva. Haideți să vă arăt ce am cumpărat de la Lidl cu 101 lei: un săculeț de cartofi, o baghetă caldă, o pungă de pufuleți, o chiflă, 10 ouă, două caserole de piept de pui, cașcaval feliat, ciocolată Kinder, un humus, șuncă feliată, o pungă de ridichii, o salată mare verde, două legături de ceapă verde”, a arătat femeia.

Deci toate astea au costat 101 lei. Deci de 100 de lei de la Lidl chiar poți să cumperi ceva, în condițiile în care 100 de lei nu mai reprezintă nimic”, a opinat femeia.

Alți internauți nu s-au lăsat păcăliți și a spus că ceea ce a cumpărat nu pot asigura decât un prânz sau un mic dejun.

Da, ce afacere ai făcut. Faci un piure cu șnițele și o salată, apoi la mic dejun șunca și cașcavalul și gata. Adică în 10 zile sunt 1000 de lei, deci tragem concluzia”, a comentat cineva, potrivit sursei citate.

Ce ușor suntem de păcălit. Ai cumpărături pentru o masa de 2- 3 persoane. Și toate produsele numai 30 de grame din fiecare și cică nu a dat mult”, se arată într-o altă postare.

Nu știu cum ai luat așa multe”.

Poate diferă prețurile la fiecare Lidl, că eu pe 6 chestii mici am dat 80 lei”, a comentat cineva. „Poate vrei să spui că 101 de lei pe rit vechi, ca eu numai de la Lidl cumpăr și nu e doar atât”, a postat un alt utilizator.

Nu știu cum ai luat așa multe. Mie mi se pare scump la Lidl când fac cumpărăturile, pun câteva în coș și când am ajuns la casă văd că face totalul 300 de lei”, a mai scris un comentator.

Comentarii Facebook