Miracolul crucii din altar: A rămas în picioare, în ciuda incendiului care a ars din temelii biserica


Creștinii dintr-un orășel din Texas celebrează „supraviețuirea'' unei cruci sfinte care a rămas, în picioare în ciuda unui incendiu devastator, care a ars din temelii biserica. 

Flăcările au distrus Biserica Balsora din Bridgeport, Texas, vineri, 17 iunie. Cauza incendiului rămâne în curs de investigare, dar a fost suficient de grav încât să provoace prăbușirea acoperișului lăcaşului de cult, în timp ce pompierii se aflau înăuntru luptând cu flăcările, scrie Daily Mail.

Într-un anunț pe Facebook, pompierii voluntari din Wise County au declarat: „O pierdere devastatoare pentru comunitatea noastră, dar un miracol de văzut. Focul a mistuit structura, dar nu şi crucea. Un simbol că clădirea era doar atât, o clădire''. 

Autorităţile au sugerat că incendiul a fost cauzat de căldura extremă. „Încă o dată, mulțumim enorm pentru ajutor reciproc. Pompierii răniți au fost tratați la spitalele locale și se așteaptă ca toți să își revină. Biserica a ținut o adunare pentru rugăciune, duminică”. Pe Facebook, congregația a sărbătorit faptul că crucea este intactă: „Îl lăudăm pe Dumnezeu, El încă răspunde la rugăciuni. Așteptăm cu nerăbdare tot ce va face El pentru biserica noastră!'', au spus conducătorii bisericii. 

Comentarii Facebook